Plaćanje i dostava

Plaćanje

Kada izaberete proizvod koji želite da kupite, pritisnite dugme “Ubaci u korpu”. Ovo ponovite za sve predmete koje želite da naručite.

U svakom trenutku možete da idete na opciju “Korpa” kako biste pogledali svoj izbor i ukoliko je potrebno, korigovali njen sadržaj ili broj komada.

U sledećem koraku potrebno je da popunite podatke o naručiocu i adresi isporuke. Moguće je dati različitu adresu naručioca i adresu isporuke, što je praktično ukoliko kupujete poklon za nekoga, ukoliko želite da vam pošiljka bude isporučena na adresu posla i u sličnim situacijama.

Kada završite poručivanje, putem maila ćete dobiti potvrdu porudžbine. Takođe, bićete dodatno obavešteni putem emaila ili kontakt telefona kada možete očekivati dostavu.

Plaćanje izabranih proizvoda možete obaviti na neki od sledećih načina:

– uplatnicom na šalteru svake banke ili pošte

– pouzećem (prilikom dostave proizvoda)

– e bankingom

– virmanski (za pravna lica)

– platnom karticom

– skeniranjem QR koda (IPS skeniraj)

 

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Instant plaćanje Narodne banke Srbije – IPS skeniraj

Online porudžbina može se platiti instant plaćanjem, metodom IPS skeniraj.

Kada se izabere IPS skeniraj kupac će biti preusmeren na stranicu na kojoj će biti prikazan jednokratan IPS QR kod koji je obezbedila Banca Intesa Beograd.

Aplikacijom mobilnog bankarstva koju ima instaliranu na svom mobilnom uređaju, kupac skenira/preuzima podatke iz generisanong IPS QR koda i plaćanje obavlja jednostavno, u sigurnom okruženju svoje banke.

Infromacija o ishodu plaćanja biće prikazana kupcu odmah po završetku obrade na našem sajtu, ali će mu biti dostavljena i putem imejla.

Dostava

Isporuka se vrši putem kurirske službe Post Express, uslugom danas za sutra. Roba koju ste poručili stići će na navedenu adresu u roku od 1 do 3 radnih dana od dana poručivanja, o čemu ćete biti preciznije obavešteni. Pošiljke koje se šalju u petak, biće isporučene u ponedeljak. Tokom vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene subotom i nedeljom prebacuju u ponedeljak.

Troškovi isporuke su prikazani tokom procesa kupovine u „Korpi“. Isporuka je besplatna, odnosno troškovi isporuke padaju na teret Tampon zone.

U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, kontaktiraće vas telefonom i pokušaće dostavu sledećeg dana. U slučaju da vas ne pronađe na adresi ni sledećeg dana, poručena roba se vraća pošiljaocu.