Nazad na blog 04 окт 2024 |

Tampon zona Speak Up događaj u Beogradu

Povodom Međunarodnog dana devojčica, 11. oktobra i 2. rođendana Tampon zone, organizujemo prvi Tampon zona Speak up događaj sa sjajnim ženama, u Beogradu u prostoru Infinity Lighthouse, s početkom u 18 časova.

Tampon zona Speak Up

Razgovor u novom formatu koji za sad ostaje iznenađenje vodićemo sa četiri gošće i to: Bojanom Vunturišević, Nađom Petrović, Lamijom Begagić i Katarinom Mitrović.

U intimnom, sigurnom i neformalnom okruženju, gošće će podeliti svoje priče o odrastanju. Razgovor se neće ni snimati ni objavljivati, tako da će ovo biti jedina prilika da za slušanje.

Pored razgovora, ovaj događaj pratiće i ekskluzivno predstavljanje nove Tampon zona kolekcije Balkan Girl nastao u saradnji sa hrvatskom dizajnerkom Enom Jurov. Dukserice  i šolje iz nove ali i majice i cegeri iz prethodnih kolekcija biće dostupne za kupovinu na licu mesta (plaćanje omogućeno samo karticama).

Svakom kupovinom, bilo na samom događaju ili na u online shop-u podržavate održivost našeg rada, a to možete uraditi i putem Patreona.

Posle razgovora, nastavljamo druženje u prostoru Infinity Lighthouse-a (Žorža Klemensoa 27, Gastrošor, Beograd) uz super muziku DJ Časne sestre!

Zbog ograničenog kapaciteta, svi zainteresovani za dolazak na Tampon zona Speak up događaj, moraju da se registruju besplatno putem linka: https://shorturl.at/H946C

Vidimo se!

Tampon zona x Dove: Pratite naš serijal o telu

Žensko telo je vekovima bilo predmet pogleda, objektivizacije i razbijeno na bezbroj delova. Rešile smo da o telu progovorimo glasno, bez stigme, iz različitih perspektiva, a u tome nas je podržao Dove, prepoznajući našu misiju.

16 сеп 2024 |

Podrži Tampon zonu

Jednokratno

Jednokratnom uplatom daješ svoj doprinos i podršku našoj nezavisnoj medijskoj platformi.

PODRŽI

Mesečno

Automatskim mesečnim uplatama na Patreonu utičeš na našu održivost i dobijaš Tampon zona newsletter!

PRETPLATI SE

Partnerstvo

Kampanje, CSR projekti i autentičan sadržaj za društvene mreže? Tu smo da stvaramo zajedno ili damo savet!

Kontaktirajte nas