Nazad na blog 03 мар 2023 |

Kako da podržite Tampon zonu osim šerovanjem, slušanjem i jednorozima

Naš sadržaj će uvek biti otvoren, besplatan i dostupan svima, ali da bi budućnost njegovog stvaranja bila izvesnija, stvaram prostor za podršku.

Donacije za Tampon zonu

Prošlo je skoro šest meseci od pokretanja novog života Tampon zone kao sigurnog mesta za vaše glasove. Kada sam rešila da joj udahnem nov, samostalan život i da se u sve ovo upustim sama, znala sam šta želim da bude i moja očekivanja su bila velika, ali mi je najvažnije bilo da u nju bude usidreno poverenje, bezbednost, solidarnost i razumevanje.

Za vrlo kratak period sva očekivanja su nadmašena. Pokazale i pokazali ste mi koliko vam sadržaj koji pravim znači i pravili ste ga zajedno sa mnom. Progovorili ste zajedno sa sagovornicama, upirali prst sa nama u nepravde i vrištali za slobodu. Pričale ste, ali i slušale. Ta nit sa strelicom na oba kraja linije je ono što želim da aktiviramo, negujemo i iskoristimo za rešavanje problema sa kojima se susrećemo. Za vreme snimanja ovih dvadedeset epizoda shvatila sam da smo napravili mnogo veću i širu platformu nego što je sam podkast.

Tampon zona je medijski start-ap i kao svaka preduzetnica imala sam oscilacije u motivaciji i dileme pri donošenju nekih odluka. Međutim verovanje u neophodnost ovakvog prostora nikada nije prestalo, samim tim ni moja rešenost da u njegovoj održivosti istrajem. Ovaj prostor stvaramo i negujemo zajedno i kako bi on nastavio da postoji i funkcioniše potrebna mi je podrška svih onih koji ga čine. Svako šerovanje sadržaja mi je mnogo značilo i značiće, kao i svaka direktna poruka ili komentar koji ste uputile (sve ih čitam!). Molim vas da sa tim nastavite, to mi je glavno gorivo za dalje stvaranje. Volela bih da Tampon zona može da postoji od svih srca, cvetića i jednoroga koje ste mi poslale, i da neko to priznaje kao valutu (bilo bi super da neko to prizna, bar kad su mali nezavisni mediji u pitanju), ali dok se to ne desi Tampon zona vas poziva da se i na ovaj način uključite: uvodimo mesečnu i jednokratnu vrstu podrške! Puno vas mi je pisalo sa upitom kako da direktno podrži nastajanje našeg sadržaja i konačno smo se pozabavili tim pitanjem. Naš sadržaj će uvek biti otvoren, besplatan i dostupan svima, ali da bi budućnost njegovog stvaranja bila izvesnija, stvaram prostor za podršku.

 Ukoliko vam se sadržaj do sada stvarno dopao, a naše epizode vas nasmejale, ohrabrile ili informisale i želite da u tom smeru i nastavimo, simboličnom podrškom možete uticati na izvesnost naše održivosti (mesečnom po mogućstvu :)). Zauzvrat, mogu samo da obećam da ću nastaviti u istom smeru, trudeći se da epizode budu što kvalitetnije. Pažljivo ću osluškivati koje su to teme o kojima želite da čujete više, koja su pitanja čije odgovore priželjujete, a uvek mi se možete obratiti i lično sa svojim predlozima.

Hvala na bilo kojoj vrsti podrške koju pružate, ovo je možda na početku bio moj prostor, ali mislim da ga sada uveliko delimo i hvala vam na tome!

Podršku možete dati na Podrži Tampon zonu gde jednostavnim odabirom mesečne ili jednokratne opcije i željene cifre uz kratko unošenje podatka postajete naš mesečni pretplatnik ili jednokratni davalac podrške.

Pozovite drugove i drugarice koji me slušaju, ili podelite podkast sa nekim ko ga još nije otkrio, a ja obećavam neke nove sadržaja i lepa iznenađenja vrlo uskoro!

I nikad nemojte da prestanete da šaljete duge, srca, jednoroge, bicepse i ruže ispod sadržaja, oni ipak najviše vrede!

Podrži Tampon zonu

Jednokratno

Jednokratnom uplatom daješ svoj doprinos i podršku našoj nezavisnoj medijskoj platformi.

PODRŽI

Mesečno

Automatskim mesečnim uplatama na Patreonu utičeš na našu održivost i dobijaš Tampon zona newsletter!

PRETPLATI SE

Partnerstvo

Kampanje, CSR projekti i autentičan sadržaj za društvene mreže? Tu smo da stvaramo zajedno ili damo savet!

Kontaktirajte nas