Nazad na blog 18 окт 2024 |

Tampon zoni nagrada za etičko izveštavanje medija o mentalnom zdravlju

Naša epizoda podkasta o autovanju i odrastanju dobila je nagradu za etičko izveštavanje medija o mentalnom zdravlju u kategoriji podkasta

Foto: Opens

U okviru osmog Festivala mentalnog zdravlja dodeljene su nagrade za etičko izveštavanje medija o mentalnom zdravlju. Epizoda Tampon zone o odrastanju i autovanju u kojoj su gostovali voditelj i filolog Milan Nikolić i psihološkinja Vedrana Mirković osvojila je ovo priznanje u kategoriji podkasta. Kako je navedeno na samoj dodeli žiri, koji su činile Jovana Gligorijević, Tamara Srijemac i Milica Lazić je doneo jednoglasnu odluku, a mi smo zahvalni što je naš rad u ovom polju prepoznat i nagrađen jednim ovakvim priznanjem.

Nagrađenu epizodu možete pogledati ovde.

U ostalim kategorijama nagrade su dobile:

Pisani mediji: Lana Nikolić

TV/Video: Eržebet Pap Reljin, Dokument

Za mlade: Umologija

Posebna nagrada za dugotrajan trud i zalagnje u okviru Festivala mentalnog zdravlja i Instituta za javno zdravlje Vojvodine: Laura Vujković, RTV

Zahvaljujemo se i Ikea Srbija koja nas je podržala u realizovanju ove epizode, kao i Institutu za javno zdravlje Vojvodine i OPENSU koji su organizovali ovaj festival.

Foto: Opens

Tampon zona Speak Up

Tampon zona Speak Up događaj u Beogradu

Povodom Međunarodnog dana devojčica, 11. oktobra i 2. rođendana Tampon zone, organizujemo prvi Tampon zona Speak up događaj sa sjajnim ženama, u Beogradu u prostoru Infinity Lighthouse, s početkom u 18 časova.

04 окт 2024 |

Podrži Tampon zonu

Jednokratno

Jednokratnom uplatom daješ svoj doprinos i podršku našoj nezavisnoj medijskoj platformi.

PODRŽI

Mesečno

Automatskim mesečnim uplatama na Patreonu utičeš na našu održivost i dobijaš Tampon zona newsletter!

PRETPLATI SE

Partnerstvo

Kampanje, CSR projekti i autentičan sadržaj za društvene mreže? Tu smo da stvaramo zajedno ili damo savet!

Kontaktirajte nas