Nazad na blog 20 нов 2023 |

Tražimo nove partnere i saradnje za održivu budućnost Tampon zone!

Tražimo brendove, agencije, klijente, kompanije, organizacije koje žele sa nama da izgrade višemesečno partnerstvo i postanu deo Tampon zone.

Tampon zona traži partnere

Iako sam nekoliko puta sumnjala u to, kolač u tiganju je ipak moguć, i Tampon zona već godinu dana funkcioniše zahvaljujući vernoj i stalno rastućoj publici. Za sledeći korak potrebna nam je ponovo vaša podrška – preporučite Tampon zonu kao partnera agencijama, klijentima, kompanijama, organizacijama, svima koji donose ovakve odluke i razmišljalju u tom pravcu. 

Time što smo bez cenzure, okvira i granica, govorili ono o onome o čemu se našoj publici priča, stekli smo verne slušaoce kojima je stalo do iskrenog razgovora i sigurnog prostora i koji su to nagradili svakim like-om, share-om, donacijom, saradnjom ili kupovinom našeg merch-a, dolaskom na događaje.

Njihovo poverenje nismo izneverili, pogotovo onda kada smo sa, ne tako malim brojem klijenata – koji su prepoznali da je njihova ciljna grupa okupljena oko Tampon zone, kreirali serijale i kampanje. Rezultati native sadržaja koji ne izostaju za organiskim pregledima govore u prilog tome. Kampanju #Mamabezsrama, serijal o akušerskom nasilju i serijal o reproduktivnom zdravlju žena, kreirali smo i uz pomoć naše publike – upravo ona nas je usmeravale ka tome kakav sadržaj želi, kakve odgovore na pitanja traži.

 

Demografija Tampon zona

I za takvu vrstu saradnje smo uvek raspoloženi i otvoreni. Ali, tražimo i partnere koji će hrabro i ponosno, rame uz rame stati sa nama, i podržati nas kroz sve teme, garantujući na taj način našu održivost a njihovu vidljivost na pravom mestu.

Naš mali tim predano radi na kreiranju sadržaja, mercha, novih formata, komunikacije sa publikom, i još uvek ne stižemo da svakom od vas pokucamo na vrata.

Zato otvaramo naša! 🙂 Tražimo brendove, agencije, klijente, kompanije, organizacije koje žele sa nama da izgrade višemesečno partnerstvo i postanu deo Tampon zone. Spremili smo media kit sa definisanim paketima saradnje koji na dugoročnom nivou mogu napraviti obostrano zadovoljstvo i pomerati planine.

 

 

Hajde da nađemo pravi match – podelite ovu objavu sa ljudima za koje verujete da mogu biti zainteresovani ili znaju nekog ko zna nekog… Javite se na mejl info@tamponzona.rs ili ivaparadjanin@gmail.com i poslaćemo vam media kit i organizovati inicijalni sastanak upoznavanja.

 

Hajde da u 2024. godini budemo još glasnije!

 

Seksualno nasilje u ratu: Instrument muške nadmoći

Na društvenim mrežama kruže slike izraelskih vojnika koji, uz jeziv osmijeh, poziraju sa vešom (vjerovatno ubijenih) palestinskih žena. Ovakav pokušaj dehumanizacije i ponižavanja žena nas podsjeća da ni jedan ratni sukob, nikad i nigdje, ne prolazi bez seksualnog ugnjetavanja, eksploatisanja i nasilja nad ženama.

20 јун 2024 |

Šetnja kroz feminističku prošlost u Beogradu sa Dunjom Karanović

Žene po kojima beogradske ulice nose nazive su metafore za nacionalni ponos, majčinstvo, požrtvovanost. Imena žena koja imaju konotaciju otpora i borbe su na marginama: grafitima, uličnoj umetnosti, sećanju feministkinja – kaže Dunja Karanović, koja je osmislila i vodi pešačku turu kroz istoriju ženskog pokreta u Beogradu.

16 мај 2024 |

Podrži Tampon zonu

Jednokratno

Jednokratnom uplatom daješ svoj doprinos i podršku našoj nezavisnoj medijskoj platformi.

PODRŽI

Mesečno

Automatskim mesečnim uplatama na Patreonu utičeš na našu održivost i dobijaš Tampon zona newsletter!

PRETPLATI SE

Partnerstvo

Kampanje, CSR projekti i autentičan sadržaj za društvene mreže? Tu smo da stvaramo zajedno ili damo savet!

Kontaktirajte nas