Nazad na blog 16 окт 2024 |

Prvi Tampon zona Speak up: Krcat prostor uz priče o odrastanju

Pročitajte i pogledajte kako je izgledao prvi Tampon zona Speak up održan na Svetski dan devojčica.

Kakav događaj! Prošlog petka u krcatom prostoru Infinity Lighthouse-a organizovale smo naš prvi Speak up format i definitivno prošle eksperminetalnu fazu! Govornice: Lamija Begagić, Bojana Vunturišević, Katarina Mitrović i Nađa Petrović sa nama su podelile svoje priče na teme: Jedna crtica iz odrastanja na Balkanu, Kako smo se igrale, Moj prvi sram i Moja pretkinja i na kraju poslale osnažujuću poruku devojčicama danas. Kroz ovaj format mini-storitelinga želele smo da istaknemo važnost ženskog pripovedanja i deljenja zakopanih priča koje može biti oslobađajuće.

Kako to obično biva kada se okupimo, govornice su nas vodile kroz suze i smeh, rane i snage, uspomene i želje i sve je to doprinelo da se napravi jedna podržavajuća atmosfera i kolektivni zagrljaj. Nakon govornica, i vi ste podelile svoje priče, zbog čega vam se zahvaljujemo.

Ovaj format ćemo definitivno zadržati i vidimo se uskoro sa novim temama i pričama, do tada pratite naš podkast, a sve fotografije sa događaja možete naći na ovom linku.

Tampon zona Speak Up

Tampon zona Speak Up događaj u Beogradu

Povodom Međunarodnog dana devojčica, 11. oktobra i 2. rođendana Tampon zone, organizujemo prvi Tampon zona Speak up događaj sa sjajnim ženama, u Beogradu u prostoru Infinity Lighthouse, s početkom u 18 časova.

04 окт 2024 |

Tampon zona x Dove: Pratite naš serijal o telu

Žensko telo je vekovima bilo predmet pogleda, objektivizacije i razbijeno na bezbroj delova. Rešile smo da o telu progovorimo glasno, bez stigme, iz različitih perspektiva, a u tome nas je podržao Dove, prepoznajući našu misiju.

16 сеп 2024 |

Podrži Tampon zonu

Jednokratno

Jednokratnom uplatom daješ svoj doprinos i podršku našoj nezavisnoj medijskoj platformi.

PODRŽI

Mesečno

Automatskim mesečnim uplatama na Patreonu utičeš na našu održivost i dobijaš Tampon zona newsletter!

PRETPLATI SE

Partnerstvo

Kampanje, CSR projekti i autentičan sadržaj za društvene mreže? Tu smo da stvaramo zajedno ili damo savet!

Kontaktirajte nas