Nazad na blog 04 mar 2024 |

Podržite nas na Patreonu i čitajte novi newsletter!

Donosimo nov format, nove načine da razmenimo mišljenja i novu priliku da nas podržite!

Tampon zona na Patreonu

Hvala što ste u prethodnim mesecima izrazili podršku praćenjem našeg sadržaja, lajkovanjem, deljenjem, doniranjem, ili željom za našim novim sadržajima i kanalima komunikacije. Kao malom mediju koji stremi održivosti, bilo kakav vid vaše podrške nam je značajan, ali i sama činjenica da vam se naš sadržaj dopada i da ga pratite.

Prebacili smo našu podršku na Patreon i ovde se možete pretplatiti na mesečnom nivou, ali zauzvrat dobiti neke super stvarčice!

– Krećemo sa našim novim mesečnim newsletter-om MILKSHAKE u okviru kog ćemo za vas spremati novi i autentičan sadržaj. Nećemo puno da otkrivamo, ali smo sigurni da je na pomolu nova zvezda TZ sadržaja. Puno puta ste nas pitali šta gledamo, slušamo, o čemu razmišljamo i kroz novi kanal donosimo sve to na jednom mestu kroz TZ Milkshake, smućkan s ljubavlju!

– Tu su i drugi paketi i opcije da se povežemo, razgovaramo i razmenimo mišljenja ali i neke poklone!

Zašto smo na Patreonu? 

Tampon zona je medijski start-ap i kao takav uspeo je da postoji skoro dve godine. Za vrlo kratak period sva očekivanja su nadmašena. Pokazale i pokazali ste nam koliko vam sadržaj koji pravimo znači i pravili ste ga zajedno sa nama. Progovorili ste zajedno sa sagovornicama, upirali prst sa nama u nepravde i vrištali za slobodu. Pričale ste, ali i slušale. Ta nit sa strelicom na oba kraja linije je ono što želimo da aktiviramo, negujemo i iskoristimo za rešavanje problema sa kojima se susrećemo. Zajedno smo napravili mnogo veću i širu platformu nego što je sam podkast i ona nastavlja da raste. Ovaj prostor stvaramo i čuvamo zajedno i kako bi on nastavio da postoji i funkcioniše potrebna nam je podrška svih onih koji ga čine.

Znate da vrlo pažljivo biramo komercijalne saradnje i da smo oprezni i temeljni, te nam je podrška zajednice kroz membership model od velikog značaja za dalji rad. 

Još jednom vam hvala na poverenju i podršci, nastavljamo da rastemo zajedno sa vama!

Hvala što nam omogućavate da se čujemo.

Žene i kvizovi

Žene i kvizovi: Dobronamerni seksizam je seksizam

U Poteri su primećene razlike u ophođenju prema muškarcima i ženama koji se takmiče: seksizam koji često polazi iz dobre namere, ali i obraćanje ženama kao da su grupa kojoj je potrebna dodatna pomoć – za Tampon zonu govore koautorke istraživanja o ženama u ovom kvizu.

22 apr 2024 |

Podrži Tampon zonu

Jednokratno

Jednokratnom uplatom daješ svoj doprinos i podršku našoj nezavisnoj medijskoj platformi.

PODRŽI

Mesečno

Automatskim mesečnim uplatama na Patreonu utičeš na našu održivost i dobijaš Tampon zona newsletter!

PRETPLATI SE

Partnerstvo

Kampanje, CSR projekti i autentičan sadržaj za društvene mreže? Tu smo da stvaramo zajedno ili damo savet!

Kontaktirajte nas