Nazad na blog 29 дец 2023 |

Slušaj našu prazničnu plejlistu!

Tampon zona odlazi na kratak odmor, ostavljamo vam plejlistu koju smo zajedno smislile!

Prva kalendarska godina postojanja Tampon zone bliži se kraju! Hvala vam što ste zajedno omogućile da ona bude puna interakcije i podrške, važnih ali i zabavnih priča. Bez vas ne bismo došle dovde i do naših 57 epizoda! Za naš mali tim ova brojka je baš velika, te smo rešile da se počastimo jednim malim predahom sa epizodama. Sledeći podkast izlazi za dve nedelje, a do tada vas pozivamo da nadoknadite epizode koje ste propustili, ili poslušate omiljene ponovo!

Osim ovoga, spremile smo vam još nešto! Nova istraživanja pokazuju da slušanje muzike utiče pozitivno na naš mozak, posebno na sivu masu, pa umesto paketića, u saradnji sa Motorolom ispod jelke donosimo jedinstvenu muzičku plejlistu koju ste formirale zajedno sa nama! Od domaćih himni Bojane Vunturišević, Ide Prester i Oxajo-a, pa sve do SZA i pesama koje nas u isto vreme grle i bude! Lista je dostupna na Spotify-u, odmorite za praznike i čujemo se za dve nedelje.

 

Žene i kvizovi

Žene i kvizovi: Dobronamerni seksizam je seksizam

U Poteri su primećene razlike u ophođenju prema muškarcima i ženama koji se takmiče: seksizam koji često polazi iz dobre namere, ali i obraćanje ženama kao da su grupa kojoj je potrebna dodatna pomoć – za Tampon zonu govore koautorke istraživanja o ženama u ovom kvizu.

22 апр 2024 |

Podrži Tampon zonu

Jednokratno

Jednokratnom uplatom daješ svoj doprinos i podršku našoj nezavisnoj medijskoj platformi.

PODRŽI

Mesečno

Automatskim mesečnim uplatama na Patreonu utičeš na našu održivost i dobijaš Tampon zona newsletter!

PRETPLATI SE

Partnerstvo

Kampanje, CSR projekti i autentičan sadržaj za društvene mreže? Tu smo da stvaramo zajedno ili damo savet!

Kontaktirajte nas